A tél még nem ért véget!

A tél még nem ért véget!

 

Mit csinál ilyenkor a lelkes síelő?

Néhol már szinte véget ért a tél, de nem az Intersport Síarénában. Mi még kitartunk és tökéletes körülményekkel várunk mindenkit. 

Ebben a szezonban a szivattyúrendszerünk őszi fejlesztése miatt rekord mennyiségű havat tudtunk gyártani, összesen 200.000 köbmétert. Ez minden idők legnagyobb termése az Intersport Síaréna történetében.

Ennek köszönhetően a pályákon átlag 85 cm hó van, és nyitva vannak sokak kedvencei az F.I.S. minősítésű A4-es pályánk és a Nitro Snowpark is.

Az elkövetkező napokban nyugodt, napsütéses idő várható, reméljük kitart a hónap végéig. Onnan meg már nincs messze március idusa, amikor meg mindig nagy dolgok szoktak történni.

 

Mindeközben zajlik a Gastro43 programunk, a hét végén. A hétvégén a Brooklyn étterem finomságait tudjátok nálunk kóstolni.

 

Ha valaki eközben tesztelni szeretne, bátran jöjjön hozzánk, mert az érvényes síjegyével ingyenesen tesztelhet péntektől vasárnapig autókat az Audi főbejáratnál lévő Audi Test Centerben. A hétvégén Audi A3-as és Audi A4-es autókat lehet tesztelni.